Wij zijn wij!

Het WASgoed!

Midden in de crisisjaren van 1931 was het Adriaan Willemsen die een wasserij begon om de mensen (particulieren) in Breukelen en omgeving te ontlasten. Met wat mensen uit de regio waste hij 5.500 kilogram wasgoed per week.

In 1970 nam ‘zoon’ Gert Willemsen het bedrijf van zijn vader over. Van 5.500 kilo wasgoed per week bracht Gert samen met zijn vrouw Lottie het bedrijf tot maar liefst 15.000 kilo wasgoed per week. Samen realiseerden zij een verhuizing in het jaar 2000 naar een groter pand op industrieterrein de Breukelerwaard, direct aan de A2. Gert stortte zich op de productie en Lottie op de administratie.

Sinds enkele jaren is het stokje overgedragen aan de nieuwe generatie. Elles en Niels (broer en zus) leiden nu de industriële wasserij waar wekelijks 60.000 kg was wordt gereinigd.

Elles en Wim wonen met hun drie kinderen in Vleuten. In haar vrije tijd gaat Elles graag sporten, bezoekt een festival of gaat lekker uit eten. Vakanties staan volledig in het teken van het gezin. Op de wasserij houdt Elles zich voornamelijk bezig met aquisitie, klantbeheer, administratie en personeelszaken.

Niels en Yvon wonen met hun twee kinderen in Breukelen. Verre vakanties, uit eten en tijd met zijn gezin doorbrengen zijn Niels zijn hobby's. Binnen de wasserij houdt Niels zich bezig met o.a. de productie, alle techniek en het verbeteren van alle processen.

Wij laten geen kind de WAS doen….

Met een team van 25 mensen is alle kennis en kunde in huis om de wensen van de klant op waarde te schatten. De werkdruk kan nog al eens verschillen en seizoenspieken zijn ons niet vreemd. Wasserij ’t Heycop werkt met vaste- en uitzendkrachten om in alle perioden van het jaar de volledige service te verlenen en aan de werkdruk te kunnen voldoen.

Waslabel
  • Wie zijn wij?

  • Onze diensten

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Contact

Vouwen, verpakken, vervoeren

Alles is bespreekbaar en dat tegen een concurrerende prijs!

U kunt in de ‘slappe was’ blijven zitten.

Lees hier onze algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden