Vuile was hoort niet buiten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt ook binnen onze wasserij een belangrijke rol. Het is de grondslag die binnen ons bedrijf ligt. De 3p’s genaamd People, Planet en Profit proberen wij op de volgende manier door te laten werken.

People: Goed werkgeverschap is ook voor Wasserij ’t Heycop heel belangrijk. Zo zorgen wij voor goede arbeidsomstandigheden binnen ons bedrijf, we houden zoveel mogelijk rekening met de persoonlijke ambities van onze mensen. Wij bieden voor iedereen een goede ARBO-verantwoorde werkplek en voldoen aan de eisen die door de Arbodienst zijn gesteld.

Planet: Wasserij ’t Heycop is voortdurend bezig met branche vernieuwing en milieuzorg. Wij hebben meerjarige afspraken voor “energie-inkoop 3” tussen overheid en de branchevereniging FTN. Wasserij ’t Heycop heeft al verschillende energiebesparende maatregelen genomen in het productieproces. Voor het wasproces hebben wij een aanpassing laten doen, het afvalwater wordt gebruikt om de voorwas te doen. Op deze wijze wordt er minder (schoon) water gebruikt. Verder zijn we constant bezig om de beladingsgraad van de wasstraat te optimaliseren waardoor de productiviteit hoog blijft en het gebruik van energie en water per kilogram wasgoed zo laag mogelijk. Ook de verpakkingsmaterialen proberen wij te verminderen door, waar mogelijk, het wasgoed aan te bieden in linnen waszakken of open rolcontainers.

Profit: Duurzaamheid en een efficiënte bedrijfsvoering gaan bij Wasserij ‘t Heycop hand in hand. Door energiebesparende maatregelen te treffen, hebben wij bij Wasserij ’t Heycop het energieverbruik met meer dan 10% terug weten te dringen. En daar profiteert u als klant weer van!

Voortdurend bezig met branche vernieuwing, milieuzorg, duurzaamheid en een efficiënte bedrijfsvoering.

  • Wie zijn wij?

  • Onze diensten

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Contact

Vouwen, verpakken, vervoeren

Alles is bespreekbaar en dat tegen een concurrerende prijs!

U kunt in de ‘slappe was’ blijven zitten.

Lees hier onze algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden