Wij kunnen het varkentje wel wassen

Onze diensten

Van tafellakens tot beddengoed, van handdoeken tot kokskleding.

Wasserij ’t Heycop is gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfskleding en al het textiel afkomstig uit de Horeca, verzorgingshuizen en andere bedrijfstakken. Natuurlijk kunt u ook diverse andere textielsoorten bij ons laten reinigen. Met onze eigen bestelbusjes en vrachtauto verzorgen wij desgewenst het transport van en naar onze wasserij.

Kleine of grote zakken was, voor ons is was gewoon was. Wij behandelen elk servet, washandje, handdoek of tafellaken met de zelfde zorg.

 

Horeca:

Omdat de eerste indruk de belangrijkste is, bent u bij ons aan het juiste adres voor de reiniging van al uw textiel. Of het nu gaat om de tafellakens, kokskleding of handdoeken, bij ons kunt u met alles terecht. Of het nu om een klein restaurant gaat of een groot hotel dit maakt bij ons niets uit. Wij zien elke klant als gelijk en dit ziet u terug in onze service en de persoonlijke benadering die wij altijd hanteren.

Gezondheidszorg:

Onze wasmachines voldoen aan alle eisen die aan de reiniging van wasgoed, bestemd voor de gezondheidszorg, gesteld worden. Wij laten elk kwartaal alle benodigde testen uitvoeren zodat voor u inzichtelijk is dat wij voldoen aan alle gestelde eisen. Binnen de gezondheidszorg hebben wij concurrerende prijzen. Wij bieden een goede dienstverlening in combinatie met een goede prijs. Wij leveren een goed eindproduct met extra service.

Bedrijfskleding:

Bedrijfskleding is het visitekaartje van elk bedrijf. Daarom moet dit er altijd perfect uitzien. Met onze speciale machines voor de reiniging van kleding zorgen wij ervoor dat iedereen er tot in de puntjes verzorgd bijloopt. Of het nu gaat om overalls, kokskleding of promotiekleding, wij hebben overal ervaring mee.

Algemeen:

Alle textielproducten kunnen desgewenst door ons worden voorzien van slijtvaste labels. De manier van verpakken sluiten wij volledig aan aan uw wensen. Wij hebben de beschikking over een machine waarmee  de producten per stuk verpakt kunnen worden en eventueel  worden voorzien van een sticker.

Foto 7
  • Wie zijn wij?

  • Onze diensten

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Contact

Vouwen, verpakken, vervoeren

Alles is bespreekbaar en dat tegen een concurrerende prijs!

U kunt in de ‘slappe was’ blijven zitten.

Lees hier onze algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden